Hvem er vi?

Læs mere om hvem vi er her.

En bedre liv med sund kost og motion

Her hos Højbylægehus.dk forsøger vi at gøre vejen til en sundere hverdag og livsstil lidt nemmer, end hvis du skulle igennem hele processen på egne fødder. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige artikler, der både angår kost, ernæring og motion, så du kan finde de bedste metoder til, hvordan du opnår en sundere livsstil med mere livsglæde og mere energi til dagligdagens gøremål.

Hos Højbylægehus.dk er vi klar over, hvor vigtig sundhed er for det enkelte individ, og i Danmark er flere begyndt at gå op i, hvordan de får en sund krop og en sund livsstil – med dette kommer nemlig også et godt helbred samt et længere og bedre liv.

Mange er efterhånden også klar over, hvordan kost og motion spiller en vigtig rolle i forhold til både humør og energi, hvilket kan være grunden til, at de begyndte hele deres sundheds-rejse. Hvis du er nybegynder indenfor faget, er det ikke sikkert, du ved alt, der er at vide indenfor kost og motion, og det er her, vi kommer ind i billedet.

Vores mål

Vores mål er nemlig at informere om kost og ernæring på en måde, hvor sundheden ikke går på kompromis med overskuelighed. Vi ønsker, at sundhed skal være det nemme valg, så du bliver i rutinen, uden du mister din livsfrihed og glæde.

Sundhed handler nemlig netop om at være fri. Om at være fri fra belastninger. Om at være fri fra sygdomme. Om at være fri fra manglende energi.

Det handler om at kunne gøre, hvad du sætter dig for. Om ikke at være begrænset af din krop. Om at gør din krop til en fordel for dine gøremål. Og det er netop det, vi ønsker at gøre hos Højbylægehus.dk.

Kost og ernæring

På hjemmesiden finder du derfor først og fremmest artikler omhandlende kost og ernæring. Mange, der har en vis interesse indenfor sundhed og motion, ved at 80% af en sund krop kommer fra køkkenet, og hvad du putter i munden. En sund kost er altså enormt vigtig, når det kommer til sundhed – og ikke kun hvis du ønsker en trænet krop.

Kosten går også ind og påvirker dit immunforsvar, dit energiniveau og endda din hud. En sund kost er altså grobund for mange gode fordele, som du kan nyde af – dog er det også det sværeste at takle. Det er nemlig primært kosten, der går ind og spænder ben i den sunde livsstil. Og derfor vil vi hjælpe med netop at gøre dette lettere for dig som individ. 

Træning for alle

Når de 80% af en sund krop kommer fra kosten, hvor kommer de sidste 20% så fra? De kommer fra motion. Men motion behøver ikke nødvendigvis være i den forstand, som du måske forestiller dig.

Der findes tonsvis af forskellige motionstyper, og der er uden tvivl en, der passer til dig, dit niveau og dit mål. Det handler blot om at finde den helt rigtige – og at få opbygget en vane.

Problemet med træning er nemlig ofte, at mange tror, det hele kommer fra motivation, men i virkeligheden kommer det fra rutine og selvdisciplin – endnu en ting, som vi forsøger at gøre nemmere for dig, så du kan holde dig sund.

 

Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

 

Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.