Hold dit kæledyr sundt og raskt med aktivitetslegetøj og god kost

ty43p

Kæledyr er en del af familien og fortjener det bedste. Er du ny hunde- eller katteejer og ved ikke, hvad der er nødvendigt at købe eller trænger dit kæledyr bare til lidt forkælelse med en ny seng? Hos Canem kan du finde et stort udvalg af udstyr til både hund og kat. Der er mange forskellige mærker, så du kan købe fra dit foretrukne. Du kan også få inspiration til, hvordan du kan forkæle dit kæledyr og sørge for, at det forbliver sundt og friskt.

Køb kvalitetsrig mad hos Canem!

Der fås meget forskelligt mad til hunde og katte hos Canem. Den bedste mad til dit kæledyr kommer an på dyrets alder og størrelse. Der kan også være særlige omstændigheder som allergier eller sygdom, der gør at dyrets mave er sart, har brug for særkost eller kosttilskud. Nogle kosttilskud giver dit dyr en bedre fordøjelse efter sygdom. Andre kosttilskud har vitaminer, der er gode for voksende kæledyr eller som hjælper på dyrets led og bevægelighed. Du kan også få godbidder og tyggeben, der indeholder mange proteiner og vitaminer til din hund eller som er specielt gode hundens tænder.

Til hygiejnen

Når du har katte, kræver det kattebakker for at holde hygiejnen i huset. Der er både åbne og lukkede kattebakker, og selvom det kan være fristende at vælge en lukket kattebakke, der lugter mindre, så har åbne kattebakker mere ventilation, og mange katte kan bedre lide dem. Det kommer dog an på dig og katten. Du kan også få kattebakker med ventilation, der fjerner lidt af lugten – du finder dem hos Canem.

Derudover kan du få shampoo og balsam til både hund og kat. Der er desuden forskellige spray og kosttilskud, giver dyrene en bedre og smukkere pels, hvis du vil have dit kæledyr til udstilling. Der er det selvfølgelig også vigtigt med en god børste og negleklippere. Det er dog ikke kun for udseendet, men også for dyrets skyld at pels og negle skal vedligeholdes. Til kattenes negle kan du også købe et kradsetræ. Det giver også katten en aktivitet og holder måske dine møbler fri for kradsemærker.

Til aktiviteterne

Der er mange varianter af aktivitetslegetøj til både hunde og katte hos Canem. Legetøj er vigtigt, for at dyret kan holde sig i form og udvikle sine saner. En kat kan få en bold med katteurt, mens hunde kan få en bold, der kan puttes godbidder i. Du kan finde legetøj uden skadelige stoffer, så du ikke skal være bekymret, når din hund bider gummikødbenet i stykker. Til hunden er den bedste aktivitet dog en gåtur. Det kræver et godt halsbånd eller en sele til din hund. Også her er der mange varianter, der kommer an på, hvad du og din hund synes er bedst. Hvis du går med to hunde på en gang, kan du finde et kobbel, så du kan have dem i samme line. Til de varme sommerdage kan du få en vandflaske, hvor der sidder en hundeskål på, som du kan skrue af, så du og hunden kan få væske nok på de lange ture.