Det skal du vide om SEO i en moderne praksis

ty43p

Der er nogle få vigtige ting, du skal huske på, når du optimerer dit websted til søgemaskinerne og har du ikke styr på dem kan det være en god idé at tage et SEO-kursus.. Den første er at sørge for, at dit websted er let at navigere på, og at indholdet er velskrevet og relevant for din målgruppe. Du bør også bruge nøgleord eller sætninger på hele dit websted, som folk kan bruge, når de søger efter de produkter eller tjenester, du tilbyder.

En anden vigtig faktor er linkpopularitet – dvs. antallet af websteder, der linker til dit websted. Jo flere links du har, jo højere vil dit websted ranke i søgemaskinernes resultatsider (SERP). Du kan øge din linkpopularitet ved at indsende dit websted til kataloger, deltage i onlinediskussioner og fora og skrive artikler eller blogindlæg, der indeholder et link til dit websted.

Endelig er det vigtigt at holde styr på dit websteds placering og synlighed over tid, så du kan foretage eventuelle nødvendige justeringer. Der findes en række gratis værktøjer online, som kan hjælpe dig med dette, f.eks. Google Webmaster Tools og Alexa Traffic Rank. Ved at overvåge dit websteds ydeevne kan du sikre, at det fortsat rangerer højt i SERP’erne og tiltrækker flere besøgende.