5 tips til at holde formen ved lige på ferien

ty43p

Har du allerede booket ferien eller skal du til at kigge efter billige afbudsrejser, så er der ingen grund til at smide den gode form væk bare fordi du gerne vil slappe af. Du behøver ikke at opretholde din sædvanlige træningsrutine. Der skal nemlig også være plads til at slappe af, når man er på ferie. Men hvis du stadig gerne vil holde formen ved lige på ferien, så finder du her 5 gode tips.

Tag på oplevelse i naturen

Når du nu er ankommet til feriedestinationen, så kan du/I tage på opdagelse i naturen. Det er en god måde at komme ud at røre sig på. I kan tage river rafting eller anden form for aktivitet, hvor man bruger kroppen og er i gang. På samme tid så kan du også slappe af og tage den flotte natur ind. Mennesker får det bedre ved at have tæt forbindelse til naturen. Så du får både et mere sundt sind, men også en sundere krop, da du bevæger dig. På samme tid så er det en god måde at få nye oplevelser på. Når man er på ferie, så er det vigtigt at opleve det sted man besøger. Det kan man gøre ved at tage ud i naturen og se på den, gøre ting med sine venner osv.

Spis sundt

Selvom du er på ferie, så betyder det ikke, at du skal smide dine sunde vaner væk. Du kan holde dig i form ved at spise sundt. Sørg for at få en varieret kost. Det er vigtigt omend man er på ferie eller er derhjemme.

Dyrk motion

Det lyder rimeligt selvsagt, men hvis du vil forblive i god form, mens du er på ferie, så skal du fortsætte med at dyrke motion. Du kan tage en løbetur om morgenen eller svømme lidt i havet eller i poolen. Sørg for at bevæge dig.

Gå ture

En anden ting, som du kan gøre, er at gå ture. Det er en virkelig god måde at forbrænde kalorier på, samtidigt med du kan have en interessant samtale med din partner. På samme tid så får man også ilt til hovedet, hvilket gør at man kan tænke mere klart. Det er altid sundt at bevæge sig. Gå en tur, hvis du vil holde dig i form.

Skru ned for alkoholen

Det kan godt være, at du er på ferie, og du gerne vil fejre det. Men hvis du vil holde formen ved lige, så skal du tænke over dit indtag af alkohol. Det er nemlig rigtig dårligt for din krop og din form. Så undgå at drikke alt for meget. Det er selvfølgelig okay at nyde en drink ved stranden med din kone, men lad være med at drikke dig i hegnet hver aften. Det er heller ikke godt for dit sind, nemlig dit psykiske velvære. Det er vigtigt at værne om sin krop og sit sind. Derfor skal du stadig holde din form ved lige, når du er på ferie.