Guide: Opdatér klinikken med det rette udstyr

ty43p

Ejer du en klinik, eller er du en del af en klinik? Det er vigtigt, at man en gang imellem gennemgår klinikken og sørger for, at den er opdateret. Det går jo ikke, hvis noget i klinikken ikke er 100% optimalt – om det så er udstyr, der ikke helt spiller eller noget andet. Derfor får du her en lille guide til, hvordan du kan gennemgå og opdatere din klinik.

 

Hav det rigtige udstyr

Når du ejer en klinik, er det meget vigtigt, at du er helt opdateret, når det gælder dit udstyr. For eksempel er det væsentligt, at du holder øje med, om noget er ved at være slidt og brugt op. Hvis noget af udstyret er slidt, er det en god idé at udskifte dette. Ultralydskondom er vigtigt at have liggende – og have nok af, så du sørger for at have en god hygiejne og også får et godt billede.

 

Gode ventemuligheder

Hvis dine klienter eller patienter ofte skal vente på deres tidsbestilling, er det en god idé at have gode ventemuligheder. Sørg for at de har et behageligt sted at vente – gerne en stol eller andet, så de ikke skal stå op. Ligeledes er det en god idé med garderobe, så de også kan komme af med jakkerne. Du kan eventuelt stille noget vand, kaffe eller en anden form for drikkelse frem, så de har god mulighed for at føle sig trygge i klinikken.

 

Husk rengøring

Når du skal opdatere din klinik, kan det også være en god idé at rengøre hele klinikken. Måske er der et hjørne, som ikke har set en klud eller et rengøringsmiddel i flere måneder? Selvom du eventuelt har rengøring på, skal du huske at gennemgå din klinik et par gange. Det kan jo sagtens være, at rengøringspersonalet har overset noget. Det ville jo være ærgerligt.